Swirl kaars briquel set van 2

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 6,95 6.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Rustik Lys gedraaide kaarsen roze set van 2 - Zomer of winter, sfeervol kaarslicht van deze Rustik Lys gedraaide kaarsen roze is altijd een goed idee!
Wij ontdekten deze prachtige Rustik Lys gedraaide kaarsen roze. Een echte trendsetter zijn deze gedraaide kaarsen van Rustik Lys, je ziet ze overal! Deze hippe kaarsen brengen sfeer zélfs als het vlammetje niet brandt!

Deze rustieke gedraaide kaarsen van Rustik Lys worden op eerlijke en ambachtelijke wijze, deels met de hand, vervaardigd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste grondstoffen. Alle gebruikte grondstoffen (paraffine, lonten en pigmenten) zijn afkomstig van Europese bodem. De fabricagemethode van deze rustieke dinerkaars voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen voor mens én milieu.

De rustieke Rustik Lys gedraaide kaarsen is gekleurd in de kleur 'roze'. Een kleur en vorm die naadloos aansluit bij de interieurtrends van dit moment. Rustik Lys kaars heeft een diameter van 2,1 centimeter en is 29 centimeter lang. Doordat de onderzijde van de kaars taps toeloopt past hij in vrijwel iedere standaard kandelaar. De kaars wordt geleverd als een setje van twee.

De gedraaide kaars heeft een brandtijd van maar liefst 8,5 uur. Wil je optimaal genieten van jouw dinerkaars? Dan verwijzen wij jou graag naar de Brandinstructies kaarsen Rustik Lys.

Verwante producten

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein